Consilierii raionali întruniți în ședință extraordinară

24 noiembrie 2023

Conform Dispoziţiei preşedintelui raionului nr.55 din 21.11.2023 Cu privire la convocarea Consiliului raional Şoldăneşti în şedinţă extraordinară la 24 noiembrie curent consilierii raionali s-au întrunit în şedinţă.

Din cei 27 consilieri aleși, în cadrul şedinţei au fost prezenți 20, ședința fiind prezidată de consilierul Ion Burez.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție 16 proiecte de decizii, fiind aprobate prin votul majorității consilierilor prezenți. Menționăm că  proiectele de decizii au fost  examinate în detalii şi în cadrul ședințelor consultative de specialitate care s-au desfășurat anterior ședinței extraordinare.

La ședința curentă a fost corelat bugetul raional pe anul 2023, alocate mijloace din Fondul de rezervă, din Soldul disponibil și din componenta raională Direcția Învățământ; aprobat Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului raional „Cei mai dotaţi elevi din instituţiile de învăţământ secundar, ciclul I, ciclul II ai raionului Şoldăneşti pentru anii de studii 2023+2024”; cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului „Pedagogul anului” cât şi „Managerul anului”; etc.

Doritorii de a se familiariza cu deciziile aprobate de către Consiliul raional pot accesa pagina oficială www.soldanesti.md, rubrica Transparenţă.