Membrii Guvernului în teritoriu

20 aprilie 2023

În scopul consolidării relațiilor dintre autoritățile administrației publice centrale și cetățeni, precum și soluționării operative a problemelor cu care se confruntă societatea, Guvernul organizează vizite în teritoriu a membrilor Guvernului.

Astfel, conform Orarului vizitelor în teritoriu a membrilor Guvernului la 19 aprilie curent, în incinta Consiliului raional Șoldănești a fost prezentă dna Elena Țîbîrnă, director general al Casei Naționale de Asigurări Sociale.

Dumneaei a avut o ședință de lucru cu reprezentanții autorităților publice locale  din raionul Șoldănești, șefii serviciilor din teritoriu precum și șefii subdiviziunilor Consiliului raional, în care a fost pusă în discuție modificările în legislație privind pensiile din sistemul public, subiect ce a prezentat interes publicului prezent, acesta, adresând un șir de întrebări dnei Țîbîrnă. 

 Dl Nicolae Mîndru, președintele raionului a mulțumit dnei director pentru prezența în teritoriu, dar și celor prezenți pentru receptivitate, manifestându-și speranța  că întrebările și problemele discutate la Șoldănești vor fi analizate și la nivel central pentru a modifica legislația în favoarea cetățeanului.

Secția Administrație Publică