Consilierii raionali s-au întrunit în ședință ordinară

2 martie 2023

La 1 martie, început de primăvară  în baza Dispoziției nr.09 din 17.02.23 consilierii raionali s-au întrunit în ședință ordinară.

La ședință au participat 23 consilieri din 27 aleși, iar președintele ședinței a fost ales consilierul raional – dna Diana Babcinețchi.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție 15 proiecte de decizii,toate fiind aprobate prin votul majorității consilierilor prezenți. Țin să menționez că  proiectele de decizii au fost  examinate în detalii atât în cadrul ședințelor consultative de specialitate cât și în cadrul consultărilor publice care s-au desfășurat anterior ședinței ordinare.

La ședința curentă a fost aprobat Programul de activitate a Consiliului raional pentru trimestrul II al anului 2023; a fost aprobat executarea bugetului raional  pe anul 2022; alocate mijloace din Fondul de rezervă și din componenta raională Direcția Învățământ; s-a instituit Comisia teritorială pentru recensământul populației și al locuințelor din 2024 în raionul Șoldănești, etc.

Și dacă e 1 martie, început de primăvară, gazda – conducerea raionului, consilierii raionali au primit cu drag un frumos buchet de melodii oferit de copiii de la cercul ,,Vocal” , Centrul de Creație Șoldănești și tradiționalele Mărțișoare, confecționate și oferite de neobosiții dascăli de la această instituție.