Consilierii raionali întruniţi în şedinţă extraordinară

28 martie 2024

Conform Dispoziţiei preşedintelui raionului nr.37 din 22.03.2024 Cu privire la convocarea Consiliului raional Şoldăneşti în şedinţă extraordinară la 28 martie curent consilierii raionali s-au întrunit în şedinţă.

Din cei 27 consilieri aleși, în cadrul şedinţei au fost prezenți 23, ședința fiind prezidată de consilierul Lisnic Anatolie.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție 22 proiecte de decizii,  acestea fiind examinate şi în cadrul ședințelor consultative de specialitate şi în cadrul consultărilor publice care s-au desfășurat anterior ședinței extraordinare.

La ședința curentă a fost atribuit un mandat de consilier raional, aprobat raportul executării bugetului raional pe anul 2023, alocate mijloace din Fondul de rezervă, din Soldul disponibil şi din componenta raională, aprobat  Cadastrul funciar pe raionul Şoldăneşti la situaţia din 01.01.24 şi a Programului de activitate al Consiliului raional Şoldăneşti pentru trimestrul II al anului 2024, etc.

Doritorii de a se familiariza cu deciziile aprobate de către Consiliul raional pot accesa pagina oficială www.soldanesti.md, rubrica Transparenţă.