Strelciuc Gheorghe – “Omul anului 2020 în domeniul Complexului Agroalimentar”

24 decembrie 2020

În legătură cu decernarea dlui Stelciuc Gheorghe (conducător SRL ”Pohoarna Agro”) a Titlului onorific de ”Om al anului 2020 în Complexul Agroalimentar”, dar și obținerea locului II în categoria agricultorilor ce au înregistrat performanțe înalte la cultivarea cerealelor din grupa I , vicepreședintele raionului Șoldănești – Vasile Macovei a  fost în satul Pohoarna pentru a-i  înmîna personal Cupa  de onoare, diplomă președintelui raionului și  premiul bănesc cuvenit.

Strelciuc Gheorghe a mulțumit profund pentru onoarea oferită, adăugând că succesul pe care l-a obținut se datorează în mare parte colectivului și echipei de oameni harnici cu care lucrează zilnic, dar și suportului oferit de autoritatea publică locală. Și chiar dacă pe parcurs întîmpină unele dificulăți, prin susținerea lor ele sunt depășite. Spre fine a spus: ”Doresc în noul an să fim cu toții sănătoși și să avem cît mai multe rezultate. ”

  Totodată, pentru rezultate înalte la recoltarea culturilor cerealiere de prima grupă, muncă rodnică, merite deosebite la implementarea tehnologiilor moderne la cultivarea culturilor agricole, spirit gospodăresc manifestat în domeniul agro-industrial și cu prilejul sărbătorii profesionale a agricultorului au fost înmînate diplome, medalii și premii bănești următorilor angajați ai SRL ”Pohoarna-Agro”: Mina Tîltu – agronom-șef , Alexandru Dudnic – inginer-șef , Suvac Iurie –agronom-șef, mecanizatorii – Tîltu Alexandru, Burez Viorel și Colin Tamara- medic veterinar .

Vasile Macovei  și-a exprimat respectul și apreciarea pentru rezultatul înalt obținut de către angajații întreprinderii agricole dorindu-le succese, împliniri,  sanatate și roadă cît mai multă  în anul care vine.