Olimpiadele raionale 2023

22 februarie 2023

   În perioada 04-19 februarie s-au desfășurat Olimpiadele raionale la disciplinele de studii, care au drept scop identificarea, stimularea și promovarea elevilor capabili de performanțe înalte, cât și susținerea, încurajarea cadrelor didactice în activitățile de lucru cu acești elevi.

    Pentru organizarea olimpiadelor școlare la nivel de raion s-a constituit Consiliul raional de coordonare și s-a aprobat Juriul pentru fiecare disciplină de concurs, conform prevederilor Regulamentului privind concursurile și olimpiadele școlare.

     În anul curent la etapa raională au participat 268 de elevi din instituțiile de învățământ din raion. Liderii clasamentului la etapa raională vor participa la etapa republicană, care se va desfășura în lunile martie-mai.

Direcția Învățământ Șoldănești aduce mulțumiri tuturor elevilor participanți la olimpiadele raionale, cadrelor didactice – mentori, cadrelor didactice și asistentelor medicale care au asigurat buna desfășurare a olimpiadelor, precum și instituției – gazdă IP LT „Ștefan cel Mare” din or. Șoldănești.

Violeta, Popa, șefa Direcției Învățământ