Mesaj de felicitare din partea vicepreședintelui raionului Șoldănești cu prilejul venirii luminoaselor sărbători de iarnă și cu anul nou 2021

24 decembrie 2020

Stimați locuitori ai raionului Șoldănești!

            Anul curent a fost unul dintre cei mai dificili pentru noi toți, nu doar pentru țara noastră, dar și pentru întreaga lume. Pandemia provocată de COVID-19 care a cuprins întreg globul pământesc, ne-a luat de lîngă noi rudele și oamenii apropiați, prietenii și cunoscuții. Cu toate acestea, am reușit să învățăm  multe lucruri, devenind mult mai responsabili și mai puternici. Am învățat să prețuim viața și sănătatea celor dragi. Am început să apreciem mai mult munca grea a medicilor.

Vă îndemn să aveți grijă de părinți și de cei dragi, să înțelegem mai bine dorințele și visurile copiilor noștri, să ajutăm pe cei care au nevoie de căldură și atenția noastră.

Vreau să felicit toți locuitorii raionului Șoldănești cu prilejul apropierii sărbătorilor de iarnă – Crăciunul și Anul nou.  Vă doresc să ningă cu sănătate, belșug în toate, fericire și prosperitate. Să aveți parte de un an fericit cu realizări importante și aspirații înalte, împlinirea tuturor dorințelor. Totodată, fie ca dorința comună de încetare cît mai curândă a pandemiei să devină realitate, doar atunci viața își va putea reîncepe cursul său normal. Să ne bucurăm de pace, bunăstare și numai împliniri .

         Iată că Anul Nou 2021 ne bate la ușă. El ne va aduce noi speranțe, noi realizări și provocări. Fie ca toate gândurile frumoase pe care le vom avea în seara de Revelion să se împlinească. Să credem cu tărie că anul care vine va fi mai rodnic și mai fericit pentru noi toți.

LA MULȚI ANI!

Cu aleasă considerație, vicepreședintele raionului Șoldănești,

 Vasile MACOVEI