Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești- Nicolae Mîndru cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie

8 martie 2022

Dragile noastre mame, bunici, soții, surori și fiice !

Prima și cea mai importantă sărbătoare a primăverii este ziua Femeii și nu în zadar, căci la fel ca primăvara, care este anotimpul renașterii, al purității și speranței, acest început de Mărțișor este asemuit cu chipul luminos, plin de farmec și mister al Femeii. În această zi specială avem prilejul să vă mulțumim odată în plus pentru că existați în viața noastră şi pentru că ne faceţi lumea mai frumoasă prin prezenţa voastră! Sunteți simbolul iubirii, al gingășiei și bunătății. Vă datorăm toate bucuriile vieții!

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie Vă urez o primăvara frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei, ce vestesc venirea unei noi primăveri!  Fie ca primăvara iubirii sa vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor să înflorească chipul și sufletul Dumneavostră în mii de culori.  Să fiți mereu înconjurate de afecțiune, respect și grijă din partea celor dragi. În suflet să Vă dăinuie doar muzica, inima să vi se umple de armonie, iar tinereţea să Vă fie călăuză pe tot parcursul vieţii.

Să purtați mereu în suflet frumoasa și multașteptata primăvară!

Cu aleasă prețuire și considerație, președintele raionului Șoldănești,

Nicolae MÎNDRU