Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă din partea președintelui raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru

25 decembrie 2020

Stimați locuitori ai raionului Șoldănești!

Anul 2020 care este pe cale de a pleca în istorie, ne-a adus multe provocări, momente de întristare dar și multe motive de bucurie, care ne inspiră speranța și încrederea într-un viitor mai bun și prosper.

  E vremea sfântă și luminoasă a colindelor, urăturilor, a reîntoarcerii la vechile tradiții ce vestesc Nașterea Domnului dar și venirea unui Nou an, mai bogat, prosper și fericit.  Feeria sărbătorilor de iarnă ne transpune în copilărie, în acea perioadă a vieții în care visurile devin realitate, iar totul în jur se umple  de farmec, blândețe și lumină. Sfintele sărbători de iarnă ne fac să resimțim  căldura focului din vatră, când  mic și mare ne adunam în jurul bradului împodobit pentru a împărtăși daruri și gânduri frumoase, iar el răspândește în jur aroma sa plăcută și binecuvântată.

 Cu regret, din cauza situației epidemiologice, o bună parte din noi vom întâlni aceste sărbători în lipsa rudelor și celor dragi sufletului. Totuși, în momentul miracolului de Revelion, odată cu sunetul orologiului toate gândurile noastre bune ne apropie, iar distanțele dispar.

În numele Consiliului raional Șoldănești, dar și al meu personal Vă adresez sincere felicitări, urări de bine cu prilejul sfintelor sărbători de iarnă.  Vă urez ca sărbătoarea Nașterii Domnului să vă găsească sănătoși, cu bucurie și liniște în suflet. Fie ca farmecul acestor sărbători să Vă însoțească pe parcursul întregului an, iar Anul 2021 să vă aducă armonie și înțelegere, realizarea năzuințelor și împlinirea celor mai nobile gânduri și dorințe.

LA MULȚI ANI FERICIȚI!

Cu deosebit respect, președintele raionului Șoldănești,

Nicolae Mîndru