Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești cu ocazia ”Zilei contabilului”

4 aprilie 2022

Stimați contabili din raionul Șoldănești!

Avându-se în vedere importanţa economică şi financiară a activităţii contabile şi ţinând cont de rolul şi responsabilitatea specialiştilor care activează în domeniul contabilităţii, prin Decretul președintelui Republicii Moldova Nr. 646 din 30-11-2010 a fost instituită sărbătoarea profesională – Ziua contabilului  care este consemnată anual la data de 4 aprilie.

Meseria și vocația de contabil este de neînlocuit. Aceasta se distinge față de celelalte profesii,  prin asumarea responsabilității față de interesul public, față de toate părțile interesate în activitățile desfășurate de întreprinderi și entități publice. Atitudinea şi comportamentul contabililor, atunci când prestează astfel de servicii, au impact asupra bunăstării economice a societății şi  ţării.

Cu  prilejul sărbătorii profesionale  Vă adresez   cele mai sincere felicitări și urări de bine, însoțite de recunoștință pentru tot ceea ce faceți, pentru munca depusă zilnic, pentru devotamentul, corectitudinea și tactul de care dați dovadă. Vă doresc putere și încredere, pentru a putea continua exercitarea sarcinilor profesionale într-un mod conștiincios, iar realizările atinse să Vă motiveze spre stabilirea unor noi scopuri, să Vă conducă spre noi orizonturi şi performanţe majore.

 

Cu alese considerațiuni, președintele raionului Șoldănești,

Nicolae MÎNDRU