Mesaj de felicitare din partea preşedintelui raionului cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului

14 noiembrie 2021

Dragi tineri ai raionului Şoldăneşti!

Ziua Internațională a Tineretului, marcată anual în a 2-a duminică a lunii noiembrie, este un prilej deosebit de a Vă adresa vouă, celor tineri, energici și curajoși, sincere urări de bine.

Tânăra generație este resursa cea mai valoroasă a societății, voi sunteți prezentul și viitorul țării, care avansează și se impune ca un fenomen inedit, privește cu multă speranță și optimism în viitor. Voi, tinerii, sunteți niște exemple de succes în multe aspecte, dar în același timp, aveți încă nevoie de modele pentru a reuși să deveniți mai buni decât noi   Anume voi, tinerii, formați segmentul cel mai dinamic și esențial al societății.   Apreciez rolul deosebit pe care îl au toate structurile de tineret din raion Centrul de Tineret, Consiliul Local al Tinerilor, specialiștii de tineret care contribuie la implicarea activă a tinerilor în diverse domenii și activități, aducându-şi aportul, de altfel la dezvoltarea personală a celor implicați.

            Este cert că, tinerii reprezintă o valoare națională şi este absolut important ca ei să își înceapă viața independentă şi construirea carierei în țara de baștină, să întărească comunitatea locală, să facă lucruri frumoase pentru viitorul țării, al copiilor şi nepoților noștri. Cu această ocazie, adresez sincere şi călduroase felicitări tuturor tinerilor, dorindu-le realizări prodigioase în activitate, mult succes și prosperare!

Cu aleasă consideraţie, preşedintele raionului Şoldăneşti, Nicoale MÎNDRU