Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Mondiale a Poștei și a Lucrătorului Poștal

9 octombrie 2020

Anual, la 9 octombrie consemnăm Ziua Mondială a Poștei și Ziua Lucrătorului Poștal. Aceasta dată marchează înființarea, în 1874, prin semnarea Tratatului de la Berna a Uniunii Generale a Poștelor .

Marcând Ziua Mondială a Poștei, întreaga lume recunoaște importanța serviciilor poștale şi a activității celor care lucrează în acest domeniu. De veacuri, poștașii sunt cei care asigură legătura între oameni și bucuria de a comunica cu cei dragi. Pe ploaie, soare sau ninsori, ei continuă să facă kilometri în fiecare zi pentru a ne aduce acasă scrisori, pensii sau trimiteri poștale.Neprivind la faptul că treptat locul scrisorilor este ocupat de e-mailuri, poşta rămâne o structură importantă în viaţa cotidiană și în economia țării.

Cu ocazia acestei frumoase sărbători, exprim toată aprecierea față de profesionalismul, atitudinea, îngăduința și devotamentul tuturor lucrătorilor din ramura poștală a raionului . Vă  felicit cordial și Vă doresc tuturor mult curaj, tărie de caracter, putere de muncă, sănătate, bunăstare, împliniri și succese remarcabile atît în plan profesional, cît și personal.

Cu mult respect, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU