Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor în Etate

1 octombrie 2023

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet putere și credință.

Cu acest prilej, vin să îmi exprim profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinile continuității.

Vă exprim întreaga stimă și admiraţie faţă de succesele și performanţele înregistrate pe parcursul anilor, Vă mulțumim pentru munca depusă și nopțile nedormite, pentru dragostea nemărginită cu care ați crescut și educat tânăra generație, și, astăzi, încărunțiți de vreme, dar senini la chip, aveți destulă răbdare să ne ascultați și să ne învățați să privim cu mai multă înțelepciune la realitățile pământești.

În numele Consiliului raional, dar și al meu personal, Vă doresc sănătate, bătrânețe fără tristețe, liniște sufletească și o viață lungă alături de cei dragi.

Cu profund respect, Nicolae Mîndru, președintele raionului