Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

7 martie 2023

Multstimate și Distinse Doamne, Domnișoare!

       Tradițional, la început de primăvară, aducem un omagiu celei mai scumpe ființe de pe pământ  Femeia. Ființă gingașă, suavă, sensibilă, delicată dar puternică și hotărâtă, care nuanțează viața, conturează dorul și iubirea.

Dragi femei!

                   Împreună cu Dumneavoastră ne este dat să împărţim bucuriile şi greutăţile vieţii. Sunteţi izvorul nesecat de frumuseţe, comori nepreţuite de simţiri duioase, de idei înălţătoare, de datini strămoşeşti, mesagere ale spiritualităţii, pline de originalitate, iubitoare de lumină şi fără de asemănare. Sunteţi un veritabil semn al graţiei divine, al vocaţiei unice de a perpetua fiinţa neamului şi a valorilor. Nimeni şi nimic nu Vă poate înlocui rolul pe care-l aveţi în familie şi societate.

     În această zi însemnată Vă dorim lumină, dragoste și căldură în inimi, în familiile și casele voastre. Recunoaștem,  că sunteți, cu adevărat, cele mai frumoase, cele mai nobile și cele mai respectate reprezentante a societății noastre. Anume vouă vă aparține meritul păstrării integrității noastre ca societate și popor. Sunteți motivația, reperul, sursa vieții și sursa fericirii pentru bărbați.   Vă mulţumim pentru că existaţi şi pentru că ne faceţi lumea mai frumoasă prin prezenţa voastră! Fie ca bucuriile, la care râvniţi să le aveţi din plin şi să fiţi oriunde şi oricând frumoase, iubite, înţelese şi respectate. Să Vă dea Dumnezeu putere şi realizări, răbdare şi tandreţe, succes şi tot binele din lume. În suflet să Vă dăinuie doar bunătatea, inima să vi se umple de armonia primăverii, iar tinereţea să Vă fie călăuză pe tot parcursul vieţii.

Cu alese considerațiuni, Nicolae Mîndru, președintele raionului