Mesaj de felicitare cu prilejul începutului de an școlar din partea președintelui raionului Șoldănești – Nicolae MÎNDRU

1 septembrie 2021

Dragi elevi, stimați profesori și părinți!

A devenit o frumoasă tradiție ca la început de toamnă bogată să marcăm una din cele mai însemnate sărbători – Ziua cunoștințelor. Școala, acest templu al Cunoașterii, ne adună pentru a ne lua zborul spre cele mai mari înălțimi. 1 septembrie coincide, cu momentul unui nou început, cu timpul regăsirilor și al revenirii la carte, la studiul aprofundat al diverselor materii și discipline. Și mai importantă este această zi pentru micuții care pășesc pentru prima dată în lumea fermecătoare a cunoștințelor.

Dragi elevi, vă urez perseverență în escaladarea treptelor succesului și vă încurajez să fiți determinați pentru că școala să fie principala voastră preocupare. Dacă învățați, dați sens eforturilor părinților și dascălilor voștri. Astfel, creșteți frumoși și înțelepți, deveniți voi înșivă. Oameni demni de admirație și respect.

Distinși dascăli, vă mulțumesc pentru dăruire, implicare, rezultatele obținute și valorile pe care le-ați format de-a lungul timpului. Aveți și în acest an responsabilitatea de a lumina mințile și de a insufla dragostea de carte în sufletul fiecărui elev, de a-i ghida spre farul cunoștințelor  și drumul succesului în viață.

Stimați părinți, Vă mulțumesc pentru efortul zilnic pe care-l faceți în susținerea parcursului educațional al copiilor Dumneavoastră. Doar printr-un parteneriat real și corect între școală și familie vom putea avea o educație de calitate. De aceea vă doresc să vă bucurați și în continuare din plin de reuşita lor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale Dumneavoastră.

Cu prilejul începutului unui nou an școlar, Vă  urez  tuturor sănătate,  bună dispoziție și revederi agreabile. Multe succese, entuziasm, dăruire, curaj pentru a vă face visele împlinite.

Să aveţi un an nou şcolar plin de reușite şi împliniri !

Cu respect, președintele raionului Șoldănești,

Nicolae MÎNDRU