Mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 72-a de la naştere a Regelui Umorului, Cetăţeanul de Onoare al Raionului Şoldăneşti-GHEORGHE URSCHI!

18 ianuarie 2020

Pe 18 ianuarie, Regele Umorului al Republicii Moldova – Gheorghe URSCHI, dar şi Cetăţeanul de Onoare al Raionului Şoldăneşti îşi sărbătoreşte frumoasa aniversare de 72 de ani. Activitatea excepţională a Domniei sale de actor, regizor, scenarist, umorist, dar şi calităţile omeneşti l-au plasat în categoria Oamenilor Deosebiţi.
Maestrul Gheorghe URSCHI, de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate a fost decorat cu Ordinul Gloria Muncii, Ordinul Republicii dar a obţinut şi diferite titluri ca Artist al Poporului, Cetăţean de Onoare al oraşului Chişinău etc., este o mândrie pentru noi cetăţenii acestui raion că îl avem drept pământean pe dnul Urschi. El reuşeşte să ne facă viaţa plină de sens şi să dea culoare prin tot ce a creat pentru noi. Să ne trăiţi maestre şi să dea Domnul să ajungem cu toţii să ne bucurăm de ziua cînd veţi putea rosti din nou cuvinte. Sănătate multă, pace-n suflet și Domnul să vă aibă în pază! La mulți ani maestre Gheorghe Urschi!


Cu alese consideraţiuni, Nicolae MÎNDRU, preşedintele raionului Şoldăneşti!