”Magia Iernii” – spectacol organizat de voluntarii Consiliului raional de tineret și ”Party Magia Șoldănești”

30 decembrie 2021

,,Magia Iernii a fost genericul Spectacolului  pentru copii organizat de către Party Magia Șoldănești, în colaborare cu Voluntarii Consiliului Raional de Tineret, cu suportul financiar al Consiliul Raional Șoldănești, la data de 26 decembrie 2021, în incinta Căminului de Cultură ,,George Coșbuc” din orașul Șoldănești.

Anul Nou este sărbătoarea preferată a tuturor. Iar echipa organizatorică a  încercat să facă tot posibilul ca Magia Sărbătorilor de iarnă să ajungă în sufletele tuturor copiilor din raionul Șoldănești. Activitatea organizată s-a transformat într-un super spectacol unde micuții spectatori au participat la petrecerea următoarelor personaje: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Fixik Simka, Fixik Nolik, Olaf, Fulgii de Nea, Ursul Teddy, Robot, Unicorn, Lol Balerina, Lol Unicorn, Lol Kitty, Moș Crăciun și Fulguța.

Programul captivant pentru copii, dansuri, jocuri și costume originale au creat  atmosfera unei sărbători adevărate, unde prietenia și voia bună au fost  oaspeții principali. Împreună au călătorit pe tărâmul magic plin de minuni și aventuri fantastice. Iar surprizele dulci procurate cu suportul financiar al Consiliului Raional Șoldănești, oferite de Moș Crăciun au bucurat enorm micuții spectatori.

Sărbătorile minunate de iarnă vin cu miros de scorțișoară, portocale și brad. Dar nicidecum nu lipsesc colindele, farmecul cărora este inegalabil. Iar  tânăra generaţie are sacrul rol de a duce mai departe acest inestimabil tezaur popular. La spectacol nu au lipsit nici colindătorii, și anume ansamblul folcloric ,,Țărăncuța,, din orașul Șoldănești , conducător artistic Elena Tuchilă, care a venit să aducă tuturor lumină în suflet.  

      

Pe această cale vrem să aducem sincere mulțumiri dnei Elena Macovei,  conducătorul evenimentului, actorilor, care sunt membri ai Consiliului Raional de Tineret, Consiliului Raional Șoldănești în persoana dlui Nicolae Mîndru, Președintele raionului Șoldănești,  Ansamblul folcloric ,,Țărăncuța,, , conducător artistic Elena Tuchilă, Secției Cultură, Tineret și Sport pentru implicare în organizarea evenimentului,  Primăriei orașului Șoldănești pentru gazdă și tuturor celor datorită cărora a fost posibilă organizarea și desfășurarea Spectacolului ,,Magia Iernii”.

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul e aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, uneori chiar şi de religie. Sigur te gândeşti cu drag la cadourile lui Moş Crăciun, la colinde, la mirosul de brad şi la vâscul din pragul uşii.

Și pentru că suntem în pragul Sărbătorilor de Iarnă vă aducem cele mai sincere urări.Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun şi cu dragoste creştină, să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveți în viaţă.

Sărbători luminate tuturor!