Lucrările în cadrul proiectului „Sporirea eficienței Energetice a Liceului Teoretic Alexei Mateevici din or. Șoldănești” sunt în toi

7 septembrie 2022

La data de 06.09.22 în incinta Consiliului raional Șoldănești a avut loc ședința grupului de lucru al Proiectului de Servicii Publice ,,Sporirea eficienței Energetice a Liceului Teoretic  Alexei Mateevici din or. Șoldănești ,, – proiect finanțat de Comisia Europeană și implementat de catre GIZ prin intermediul ADR Centru.

La ședință au participat:  Nicolae Mîndru – președintele raionului, Petru Veveriță – director GIZ, Pavel Trofin – director ADR Centru, Victor Iurcu – șef SCGCD CR Șoldănești, Violeta Popa – șef Direcție Învățămînt CR Șoldănești, Aliona Pînzari – Director LT ”A. Mateevici” ș.a.

Reprezentanții antreprenorului au raportat despre finisarea lucrărilor la acoperișul și interiorul blocului „C”, iar lucrările la blocul „A” sunt finisate la cota de 70%.

În rezultatul discuțiilor s-a luat hotărârea de a deschide accesul în clasele blocului „C” pentru  elevii claselor primare începănd cu data de 12 septembrie curent, pe când sălile blocului „A” își vor deschide ușile începând cu luna octombrie 2022.

Odată cu finisarea lucrărilor de Eficiență Energetică vor fi finisate și lucrările de amenajare a teritorilui asamblat cu căi de acces spre liceu și pentru persoanele cu dizabilități.

Ruslan Rabii, coordonatorul proiectului de sporire

a eficienței energetice a LT ”Alexei Mateevici”