Lucrările din cadrul proiectului de sporire a eficienței energetice a LT ”Alexei Mateevici” din or. Șoldănești sunt în toi

18 iulie 2022

În ziua de 18 iulie 2022 conducerea raionului, reprezentată de vicepreședintele raionului –Vasile Macovei împreună cu șeful Secției Construcții, Gospodării Comunale și Drumuri –Victor Iurcu au întreprins o vizită de lucru  la Liceul Teoretic ”A. Mateevici” acolo unde   se desfășoară lucrări de reparație capitală în cadrul proiectului de sporire a eficienței energetice a instituției de învățământ.

Din discuțiile purtate cu dirigintele de șantier,  Constantin Croitoru au aflat că la moment se petrec lucrări de izolare termică a pereților Blocului A, iar în interiorul edificiului se execută lucrări de  tencuire a pereților cu amestec uscat și finisaj, instalarea sistemului de ventilație, a electricității și de montare  a acoperișului. Conform graficului de lucru, pînă la mijlocul lunii august urmează a fi finalizate lucrările de izolare termică și la blocurile B și C. Dirigintele de șantier  a informat că se depun eforturi  ca toate lucrările planificate să fie realizate în termen, astfel încât la începutul anului de studiu elevii să poată desfășura orele în clasele noi amenajate.  

Secția construcții, gospodării comunale și drumuri