Festivitate dedicată aniversării a 28 de ani de la crearea Poliției Naționale

18 decembrie 2018

Pe data de 15 decembrie curent, s-a desăşurat festivitatea dedicată aniversării a 28 de ani de la crearea Poliţiei Naţionale. Cu această ocazie sala Casei de cultură George Coşbuc din oraşul Şoldăneşti a fost plină de colaboratori ai Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti precum şi veteranii din organele poliţieneşti. La eveniment au fost adresate o seamă de cuvinte de laudă şi apreciere a efortului şi dedicaţiei prin care poliţiştii zilnic veghează asupra respectării legiii şi a drepturilor fundamentale ale cetăţenilor. Aceste aprecieri au venit atît din partea conducerii raionului cît şi a unor primari, precum cei din oraşul Şoldăneşti, satele Parcani, Cobîlea şi Olişcani.


Preşedintele raionului,doamna Svetlana Rotundu, prezentă şi ea la eveniment a adresat următorul mesaj de felicitare:
Deja a devenit o tradiție că în preajma Sărbătorilor de iarnă, pe 18 decembrie să sărbătorim Ziua Poliției Naționale. Pentru cetățenii de rînd o sămplă zi de iarnă, dar pentru polițiști o îtreagă istorie cu file de realizări, succese și insuccese, cu file de obiective noi trasate pentru viitor. Poliția Națională sărbătorește cea de-a XXVIII-a aniversare de la înființare,prea puțin pentru a reuși pe toate dar suficient pentru o bază puternică pe care putem construi sigur viitorul acestui domeniu.
Inspectoratul de Poliție al raionului Șoldănești este o instituţie în permanentă dezvoltare, promovează principii de transparență în procesul decizional, sînt pilonii de care se sprijină și în care are încredere cetățeanul acestui raion.
Cu prilejul Zilei Naționale a Poliţiei doresc să transmit, în numele meu personal și al Consiliului raional Șoldănești, cele mai calde gânduri de felicitare tuturor reprezentanților Inspectoratului de Poliție al raionului Șoldănești. Sper că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care aţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au ales această profesie. Vă doresc sănătate, succese, ascensiune la postul de munca, prosperitate si numai bine, să aveţi linişte în suflet, pace în casele fiecăruia şi siguranţă în ziua de mîine…”

Secția administrație publică