Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei și Copilului în ședință festivă de totalizare a activităților planificate pentru anul 2022

9 ianuarie 2023

La sfârșit de an, așa cum se cuvine, angajații Direcției Asistență Socială Protecție a Familiei și Copilului Șoldănești s-au adunat în deplină componență pentru a -și analiza rezultatele anului 2022 și a privi cu speranțe optimiste spre un Nou An 2023! Aparatul de conducere al Direcției, împreună cu Comitetul Sindical, au reușit să organizeze prezența la activitate a marii majorități din cei 196 angajați ai acestei subdiviziuni a Consiliului Raional Șoldănești.

Au fost invitati și Parteneri de colaborare de la Inspectoratul Raional de Poliție, dl Sergiu Morari, Centrul Prietenos Tinerilor, dna Maria Clipa, Centrul de Asistență Psihopedagogică, dna Nadejda Rotari, Comisia Raională pentru problemele Copilului aflat în dificultate, dna Vlas Aurelia, precum și vicepreședintele raionului pe probleme sociale, dl Macovei Vasile.

De asemenea cu prezența lor au onorat lucrătorii din domeniul asistenței sociale și colective de colindători și urători din satele Olișcani, Cobîlea, Glingeni și or. Șoldănești, cărora le mulțumim pentru prezență și urări de An Nou!

De asemenea mulțumim și lui Nicușor Untilă, care pe lângă faptul că este beneficiarul serviciilor noastre sociale, ne-a bucurat cu prezența sa în scenă și cu o interpretare impecabilă a lucrărilor sale.

Svetlana Rotundu, șefa DASPFC