Colinde și urări de bine pentru consilierii raionali și administrația raionului Șoldănești

6 ianuarie 2022

În conformitate cu Dispoziția  președintelui raionului Șoldănești nr. 58 din 31 decembrie 2021 ,,Cu privire la convocarea Consiliului raional Șoldănești în ședință extraordinară”, consilierii raionali s-au întrunit  la 05.01.22 în ședință.

La ședință au fost prezenți 25 din 27 consilieri aleși.

Ședința a fost prezidată de către domnul Gheorghe Musteață, ales președinte al ședinței.

În cadrul acestei ședințe Nicolae Mîndru, președintele raionului, a prezentat Raportul de activitate al subdiviziunilor Consiliului raional și Aparatului Președintelui Raionului Șoldănești pentru anul 2021 în care au fost prezentate succesele/rezultatele obținute de acestea dar și obiectivele pentru anul 2022.

Și, fiindcă sântem în pragul Sărbătorilor creștine, când colindul își pornește drumul de belșug și veselie, când lumina divină ne pătrunde în casă şi în suflet pentru clipa cea de taină, consilierii raionali dar și angajații Consiliul raional Șoldănești au fost colindați și urați   de Formația folclorică „Țărăncuța” și Ansamblul de dans popular „Vatra”  de la Căminul de cultură „G.Coșbuc” or.Șoldănești; Formația folclorică „Cușmirceanca” din s. Cușmirca; Formația folclorică „Datina” s.Olișcani; Fanfara „Dumbrava”  CR și Dan Popovici s.Samașcani.

Președintele raionului, dl Nicolae Mîndru le-a mulțumit colindătorilor oferindu-le  pitacul iar secretarul CR, dna Liubovi Vidrașco i-a îndemnat să vină și la anul oferindu-le tradițional colaci și dulciuri.