Turneul raional de Mini-Fotbal pentru Cupa Președintelui Raionului Șoldănești

30 octombrie 2018

Pe data de 28 octombrie curent,s-a desfășurat Turneul raional de Mini Fotbal pentru Cupa Președintelui Raionului Șoldănești. Competițiile au avut loc în 3 zone ale raionului,iar Finala a avut loc pe Terenul de mini-fotbal de la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici”din orașul Șoldănesti. La cupă, s-au antrenat în competiție 17 instituții de învațămînt, dar invingatori au ieșit 3 .

Este vorba de :
Gimnaziul Salcia locul III,
Gimnaziul Poiana locul II
Liceul Teoretic Cotiujenii Mari locul I


Cupa Președintelui Raionului Soldanesti a plecat la Liceul Teoretic Cotiujenii Mari.Echipele învingătoare au primit și premii bănesti de 500, 1000 și respectiv 1500 lei.
Referitor la nivelul de organizare a evenimentului,Doamna Președinte a Raionului Șoldănești, s-a exprimat în felul următor:
Aduc mulțumiri tuturor profesorilor de cultură fizica , care antreneaza elevii, depun eforturi pentru dezvoltarea lor fizică. Totodata, transmit cuvinte de mulțumire domnului Mândru Nicolae-șeful Direcției Învățămînt și doamnei Tiron Adriana din cadrul Secției cultură, tineret și sport, pentru organizarea la nivel a evenimentului”.