Tinerii din raionul Şoldăneşti în lupta comună contra covid-19

2 aprilie 2021

Consiliul Raional al Tinerilor din Șoldănești a lansat Campania ,,Tinerii Împotriva COVID-19!”, cu scopul de a sensibiliza societatea civilă cu privire la importanța purtării măștii de protecție. Iar la data de 28 martie 2021, a fost organizat un flash mob în centrul orașului Șoldănești, în colaborare cu  Secția Cultură, Tineret și Sport, Inspectoratul de Poliție, Biroul de Probațiune Șoldănești, Inspecția pentru Protecția Mediului  Şoldăneşti și Centrul de Sănătate Publică Orhei. Împreună am informat agenții economici, cît și cetățenii despre pericolul acestui virus, împărțind pliante informative despre măsurile de protecție și metodele prin care putem limita riscul infectării. Persoanele în etate, aflate în dificultate, au primit câte o mască de protecție și șervețele antibacteriane.

Mulțumiri aducem Consiliului Raional Șoldănești, în persoana Domnului Nicolae Mîndru, Președintele Raionului Șoldănești, pentru că a susținut ideea tinerilor de a organiza această activitate și ne-a oferit măști de protecție, care au fost donate în cadrul acestei activități, fiind atât de necesare pentru fiecare persoană în această perioadă pandemică dificilă.

Mobilizarea tinerilor este foarte importantă în lupta cu acest virus, iar aportul fiecăruia dintre noi este primordial.  În această perioadă  încurajăm oamenii să aibă grijă de sănătatea lor, să se protejeze de acest  virus aspru care nu cruță pe nimeni, să se informeze din surse de încredere și să aibă grijă de cei din jurul lor.

Împreună putem combate Pandemia COVID-19.

Sănătatea are prioritate!

Rodica Cazacu, specialist Secţia Cultură, Tineret şi Sport