Tinerii antreprenori pot obține granturi de până la 180 de mii de lei pentru dezvoltarea propriilor afaceri

10 ianuarie 2020

Dacă ești interesat să-ți lansezi o afacere și nu știi de unde poți beneficia de suport, iată un program pentru tineri. ODIMM anunță înscrierea participanților la cea de-a III-a Etapă a Programului „START pentru TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”, care se va desfășura în perioada 03 ianuarie – 03 februarie 2020.

La Concursul Proiectelor investiționale pot participa tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, doar după ce au absolvit Etapa a II-a a Programului și care au fondat și conduc o întreprindere nou-înregistrată (< 1an), sub una din următoarele forme organizatorico – juridice: Întreprindere Individuală; Societate cu Răspundere Limitată; Gospodărie Țărănească (de fermier)

Valoarea maximă a grantului constituie 180 de mii de lei, iar contribuția proprie este de minim de 20% din suma proiectului investițional.

ODIMM va susține tinerii antreprenori la toate etapele de implementare a proiectului investițional, atât prin dezvoltarea cunoștințelor antreprenoriale și a capacităților practice, amplificarea abilităților în prezentarea propriei afaceri, cât și prin finanțarea celor mai viabile proiecte investiționale.

Tinerii pot aplica la Program online pe site-ul www.odimm.md, iar pentru informații suplimentare se pot adresa la numărul de telefon 022-21-15-76 sau la adresa de                                   e-mail start_tineri@odimm.md.

Menționăm că, Programul „START pentru Tineri” a fost lansat de ODIMM în februarie 2019 și este destinat tinerilor din Republica Moldova care își vor lansa propria afacere sau care conduc o întreprindere nou-înregistrată.

Direcția Agricultură și Alimentație