Seminar metodic cu angajaţii din domeniul culturii

25 februarie 2019

La data de 21 februarie 2019 în sala de protocol a Consiliului Raional Şoldăneşti s-a desfăşurat un seminar metodic cu angajaţii caselor şi căminelor de cultură din raionul Şoldăneşti, acesta fiind organizat de către şefa interimară a Secţiei Cultură, tineret şi sport, Valentina Rotaru.

Conform ordinei de zi au fost monitorizate activităţile caselor/căminelor de cultură şi supuse analizei dările de seamă privind activitatea acestora pentru anul 2018 şi s-a discutat despre organizarea şi desfășurarea evenimentelor culturale în cadrul Festivalului de Muzică „Mărțișor 2019”. Concomitent, cei prezenţi au primit recomandări de la doamna Rotaru privind desfăşurarea manifestărilor dedicate comemorării a 27 ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992), organizarea şi desfăşurarea festivalului-concurs raional “În scenă doar bărbaţii” cu participarea colectivelor de bărbaţi.


În acelaşi timp au fost supuse discuţiei prevederile Legii 270/2018 privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar şi alte informaţii actuale în sfera culturii şi activităţilor festive preconizate pentru desfăşurare în timpul apropiat.

Secţia Cultură, Tineret şi Sport