Ședința Comitetului Director Local privind Proiectul de Servicii Publice “Sporirea eficienţei energetice a L/T “Alexe Mateevici”

17 octombrie 2018

 

Pe data de 16 octombrie curent, în incinta Liceului Teoretic “Alexe Mateevici” s-a desfăşurat şedinţa Comitetului Director Local privind Proiectul de Servicii Publice “Sporirea eficienţei energetice a L/T “Alexe Mateevici” din or. Şoldăneşti” .

La eveniment au participat: Svetlana Rotundu-Preşedintele Raionului Şoldăneşti, concomitent preşedinte a Comitetului Director Local (CDL) , Andrei Cojocaru- manager de proiect, Constantin Enciu,consultant regional GIZ/MSPL, Irina Morari-reprezentantă a Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, specialişti din domeniul construcţiei şi economiei.


La această şedinţă a fost trecută în revistă proiectul local de la şedinţa precedentă.De asemenea a fost prezentat raportul cu privire la implementarea proiectului pentru trimestrul III al anului 2018. Ulterior, s-a pus în discuţie planul de lucru pentru trimestrul IV al anului curent şi au fost realizate pronosticurile de implementare în termenii stabiliţi.
Spre fine, au fost prezentate rezultatele sondajului de opinie a elevilor şi angajaţilor instituţiei privind eficienţa energetică în clădirea liceului.