Raionul Şoldăneşti are un nou preşedinte

5 decembrie 2023

Recent a avut loc ședința de constituire a Consiliului Raional Şoldăneşti în cadrul căruia a fost adusă la cunoștință consilierilor Hotărârea  nr. 113 din 27.11.23, a CER Șoldănești nr. 31, prin care a fost confirmată legalitatea alegerilor locale generale din 05 noiembrie și au fost validate și atribuite mandatele de consilier.

Ulterior,  la 4 decembrie curent în incinta Consiliului raional Şoldăneşti consilierii raionali s-au întrunit în ședință extraordinară. În cadrul acestei şedinţe au fost constituite comisiile consultative de specialitate, constituite fracţiunile, alianţele, blocurile, ales preşedintele şi vicepreşedintele raionului.

 În calitate de președinte al Raionului a fost aleasă dna Aliona PÎNZARI, reprezentantul Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, iar vicepreşedinte – dl Vasile MACOVEI, reprezentantul Partidului Politic „Partidul Socialiştilor din Republica Moldova”.

În discursul său, noul preşedinte și-a exprimat recunoștința pentru încrederea acordată, stabilindu-și ca scop să activeze în strânsă colaborare cu toți consilierii și cu comunitatea pentru a promova dezvoltarea durabilă a raionului.

Îi dorim succes noului preşedinte în activitate, sănătate, obiective şi noi proiecte de modernizare a raionului.

Secţia Administraţie Publică