„Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic ” Alexei Mateevici” la o nouă etapă de implementare

23 noiembrie 2018

Pe data de 22 noiembrie 2018 curent, în incinta Liceului Teoretic “Alexei Mateevici ” s-a desfășurat ședința de lucru privind clarificarea întrebărilor de proiectare în cadrul proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Alexei Mateevici ” din orașul Șoldănești”.
În cadrul ședinței s-au discutat următoarele subiecte:
 Provocări curente și posibile soluții. Stabilirea acțiunilor următoare.
 Clarificarea întrebărilor referitor la: aprovizionarea cu apă și canalizare, apă caldă, sistemul de ventilare, electricitate, sistemul fotovoltaic, acoperișul, accesul persoanelor cu dizabilități etc.

Compania de proiectare va aplica modificările în documentația de proiect pregătită la Faza II și va prezenta documentele respective către experți.Experții vor analiza documentația respectivă și vor face concluzii privind finalizarea acestei etape de implementare a proiectului.
Ulterior, GIZ(Die Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit -Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei) va informa (Agenția de Dezvoltare Regională ) ADR-Centru privind acceptarea Fazei a II-a a proiectului, precum și deciziile luate la ședința de lucru.

Imagine de la Ședință