ODIMM prelungește Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a IX-a

26 septembrie 2018

 

Perioada de aplicare la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială” a fost extinsă

Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din Republica Moldova pot aplica la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a IX-a, desfășurat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Gala premiilor se va desfășura în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii- 2018.

Concursul este dedicat antreprenorilor care pe parcursul anului 2017 s-au implicat activ în mod voluntar în activități de Responsabilitate Social – Corporativă (RSC). Participanții pot aplica pentru următoarele 4 nominalizări: activități RSC orientate către angajați, activități RSC orientate către societate/comunitate, activități RSC orientate către piață și activități RSC în domeniul protecției mediului ambiant.

Concursul va fi evaluat de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie completate de către participanți. Setul de acte vor fi depuse de către solicitanți personal la sediul ODIMM (mun. Chișinău, str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 134, oficiu 311) sau în format electronic (scanate cu semnătură și ștampilă) la adresaoffice@odimm.md, până pe data de 15 octombrie 2018, cu mențiunea „Concurs RSC”.

Ghidul aplicantului, Formularul de aplicare şi declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate de pe paginile web: www.odimm.mdwww.businessportal.mdwww.civic.md și pe pagina de facebook a ODIMM.

 

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa  office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 22-45-20.