Noi donaţii pentru protecţia celor aflaţi în linia I în lupta contra pandemiei

6 aprilie 2020

În semn de  grijă  faţă de sănătatea celor din jur  dar  şi în scopul  protecţiei angajaţilor din linia I-a în  luptă contra pandemiei, 2 agenţi economici din raionul Şoldăneşti au venit în ajutor.

      SRL “Textil M Group” SRL, administratorul căreia este Anatolie Melnic, a oferit cu titlu gratuit 1800 de măşti de protecţie, 50 de halte şi 30 salopete către IMSP Centrul de sănătate Şoldăneşti şi 900 de măşti Spitalului Raional Şoldăneşti.

            Cu un alt suport esenţial au venit cei de la fabrică de mobilă din Şoldăneşti „Bauform” , director Victor Ioncu, care alăturându-se  iniţiative unui grup de activtişti din România (viziere.ro) au binevoit de a produce 50 de viziere pe care le-au donat Spitalului Raional Şoldăneşti, Serviciului Asistenţă Medicală Urgentă şi Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti. Vizierele au fost produse conform unui prototip menit să asigure faţa din material PET-G, oferit de către băştinaşul Adrian Cuşnir.

          Le aducem profunde mulţumiri   acestor persoane ale căror   gest dezinteresat trezeşte admiraţie şi dar şi denotă un grad înalt de responsabilitate civică faţă de societate. Aceste acte de caritate sunt  un exemplu pentru toţi, şi ar trebuie să sporească receptivitatea celorlalţi agenţi economici şi cetăţeni ai  raionului Şoldăneşti asupra prevenirii pericolului infectării cu COVID-19 pentru sănătatea publică . Deci, le dorim noi izbînzi în acesată misiune nobilă, iar pe cetăţenii raionului nostru îi îndemnăm  să respecte cu stricteţe regulile de igienă şi siguranţă  cerute de autorităţi pentru protecţia vieţii şi sănătăţii lor, dar şi  a celor apropiaţi, pentru a putea  depăşi cu bine   această perioadă de grea încercare pentru ţara noastră.