Mesajul președintelui raionului Șoldănești cu ocazia Zilei internaționale a asistentului medical

12 mai 2022

Dragi asistenți medicali !

La data de 12 mai sărbătorim cu toții Ziua internațională a asistentului medical ! Asistenții medicali ocupă un loc aparte în sistemul de medicină atît de la noi din țară cât și în întreaga lume. Asistenţa medicală este o activitate profesională importantă, desfăşurată în scopul promovării şi menţinerii sănătăţii, prevenirii îmbolnăvirilor, îngrijirii şi recuperării persoanelor bolnave şi sănătoase pe parcursul întregii vieți.

Exprim înalte aprecieri și profundă recunoștință tuturor asistenților medicali care activează în raionul Șoldănești – pentru profesionalism, responsabilitate, dedicație și sacrificiu, calități pe care le manifestă zilnic prin ajutorarea celor bolnavi și suferinzi.

Din partea Consiliului raional dar și al meu personal Vă doresc multă sănătate, dragoste și liniște sufletească, împliniri personale și profesionale. Să aveți parte de multă putere, răbdare, noi ascensiuni, respect și recunoștință din partea societății. Să vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților și dragostea persoanelor dragi.

Cu deosebit respect, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU