Mesajul președintelui raionului cu ocazia „Zilei Mondiale a Poștei și a Lucrătorului Poștal”

9 octombrie 2021

Ziua mondială a poștei și a lucrătorului poștal se sărbătorește, în fiecare an, la 9 octombrie. Scopul marcării acestei zile este de a conștientiza rolul sectorului poștal în viața oamenilor, dar și la dezvoltarea socială și economică a țării.

Marcând Ziua mondială a poștei, întreaga lume recunoaște importanța serviciilor poștale şi a activității celor care lucrează în acest domeniu. De veacuri, poștașii sunt cei care asigură legătura între oameni și bucuria de a comunica cu cei dragi. Pe ploaie, soare sau ninsori, ei continuă să facă kilometri în fiecare zi pentru a ne aduce acasă scrisori, pensii sau trimiteri poștale.Neprivind la faptul că treptat locul scrisorilor este ocupat de e-mailuri, poşta rămâne o structură importantă în viaţa cotidiană și în economia țării.
Astfel, cu prilejul sărbătorii dumneavoastră profesionale, vă doresc tuturor mult curaj, tărie de caracter, putere de muncă, sănătate, bunăstare, împliniri și succese remarcabile atît în plan profesional, cît și personal. Vă mulțumesc pentru abnegație, dăruirea și munca asiduă pe care o depuneți zi de zi întru deservirea celui mai eficient mijloc de comunicare – Poșta.

Cu aleasă considerațiune,
președintele raionului Șoldănești, 
Nicolae MÎNDRU