Mesajul de felicitare al președintelui raionului, Nicolae MÎNDRU cu ocazia Zilei Cunoștințelor

1 septembrie 2022

Onorate cadre didactice, stimați părinți, dragi elevi!

1 septembrie coincide, în mod tradițional, cu momentul unui nou început, cu timpul regăsirilor și al revenirii la carte, la studiul aprofundat al diverselor materii și discipline.

Cu prilejul începutului unui nou an școlar, vă urez sănătate,  bună dispoziție și revederi agreabile. Să vă mențineți optimismul, elanul tineresc și efervescența creatoare pe tot parcursul anului de învățământ, pe care vi-l doresc cât mai rodnic și cu cât mai multe împliniri.

Onorați pedagogi! Aveți una dintre cele mai importante misiuni în societate – educația și instruirea tinerei generații. De aptitudinile Dumneavoastră, de modul în care transmiteți cunoștințele și deprinderile de viață, depinde în mod esențial, calea pe care pășesc discipolii DVS. Astăzi, la debutul unui nou an școlar Vă urez multă inspirație în instruirea tinerei generații, putere de muncă și multe realizări profesionale care să fie răsplătite prin elevi olimpici și sârguincioși.

Părinților, care la început de septembrie își însoţesc plini de emoție și speranță copiii la școală, le doresc să-şi vadă odraslele maturizându-se frumos, pregătindu-și aripile pentru zborul înalt al vieții.

Dragi elevi! Vă îndemn să aveți curaj, perseverență și tenacitate de a nu ceda greutăților oriunde vă veți afla. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate, să trăiți din plin sentimentul succeselor obținute prin muncă, adevăr, virtute și credință.

Micuţii, care trec pragul școlii pentru prima oară, le doresc să aibă profesori minunați, să-şi facă prieteni adevărați, să obţină succese  în procesul de studiu și să profite din plin de perioada cea mai frumoasă a vieții – anii de școală.

Tuturor, Vă urez un an școlar inundat de succese, împliniri și realizări frumoase!

Cu profund respect, președintele raionului, Nicolae MÎNDRU