Mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

3 decembrie 2017

        În fiecare an, la 3 decembrie, comunitatea internaţională consemnează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, un prilej de a promova înţelegerea, de a schimba atitudinea şi a susţine persoanele cu care viaţa a fost mai crudă, dar care reușesc să depăşească cu demnitate problemele cu care se confruntă.

          Această zi este sub sloganul „Oameni Egali – Drepturi Egale”, mesaj care vine să ne reamintească că toate persoanele sunt egale, indiferent de lipsa unor abilități la unele dintre ele. Ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru aceste persoane.

       Afirm faptul că am susținut mereu persoanele cu dizabilități și nevoi speciale și o voi face în continuare. Cu această ocazie, vreau să felicit cordial aceste persoane care, prin exemplul lor de curaj și voință, atât morală, cât și fizică, ne oferă o adevarată lecție de viață despre cum să treci peste orice greutate și să fii parte componentă a societății.

    Vă adresez urări de sănătate, bucurii din partea celor apropiați, numai zile senine, noi performanțe în cele propuse și vă asigur că autoritatea publică locală de nivelul II (Consiliul raional) va depune și în continuare toate eforturile pentru susținerea persoanelor cu dizabilităţi din raionul Șoldănești.

Cu respect, Svetlana ROTUNDU, președintele raionului Șoldănești