Mesaj de mulțumire din partea președintelui raionului – Nicolae Mîndru, adresat tuturor celor care au oferit suport persoanelor refugiate din Ucraina !

7 martie 2022

Stimați cetățeni ai raionului Șoldănești! 

În această perioadă dificilă pentru vecinii noștri din Ucraina care trăiesc la moment o criză umanitară fără precedent, pentru cei care trăiesc drama despărțirii de pământul natal, casele și persoanele dragi,  orice susținere este binevenită.

O bună parte din Dumneavoastră v-ați adus aportul la colectarea bunurilor materiale utile refugiaților salvați din calea frăzboiului. Unii au oferit spațiu locativ acestor mame, copii și bătrâni vitregiți de soartă, alții au jertfit din bunurile și sursele financiare.  Toate aceste gesturi nobile sunt demne de respectul și aprecierea întregii comunități.

 Din numele meu personal dar și al Consiliului raional Șoldănești, vreau să Vă adresez cuvinte de profundă recunoștință  dar și de  mulțumire pentru  actele de caritate dezinteresate, pentru că fiind oameni cu  inimă mare și de bună credință ați au oferit donații dar și adăpost ucrainenilor aflați la grea cumpănă.  .

Mulțumiri aparte se aduc Consiliului raional al tinerilor dar și reprezentanților APL, care de rând cu ceilalți și-au adus contribuția și sprijinul pentru a readuce un pic de fericire în ochii și pe chipurile celor întristați.

La acest început al Postului Paștelui, vreau să-i  îndemn pe toți la cumpătare, calm și dar și să nu-și piardă niciodată speranță într-un viitor senin  și plin de siguranță.

Pace și liniște tuturor !

Cu profund respect, președintele raionului Șoldănești,

 Nicolae MÎNDRU