Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

5 martie 2021

Mult Stimate Doamne și Domnișoare,

          În acest frumos început de primăvară, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai cordiale felicitări și urări de bine cu prilejul ”Zilei Internaționale a Femeii”. Armonia și mireasma îmbătătoare a florilor, căldura îmbietoare a primăverii și-ar pierde farmecul dacă nu ați exista Dumneavoastră.

         Sunteți un exemplu al bunăvoinței, al frumuseții și dăruirii, reușind  nu doar să completați această societate, dar și să puneți umărul la construirea  și dezvoltarea ei. Pentru noi sunteți și veți fi mamele copiilor noștri,  sursa noastră de inspirație, sunteți și veți fi oricând în preajma noastră: acasă, la serviciu, oriunde. Adresez alese cuvinte de  recunoștință tuturor mamelor, pentru căldura și atenția pe care ele o dăruiesc copiilor, pentru capacitatea lor de a îmbina armonios activitatea profesională cu viața de familie.

         Să fiți  apărate de timpuri de restriște și greutăți,  să aveți mai puține griji și mai multe zile luminoase, pline de bucurii. Din numele Consiliului raional Șoldănești dar și al meu personal Vă doresc ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul primăverii să Vă  însoțească pretutindeni, iar dragostea să Vă inunde  sufletul cu parfumul florilor.

Cu profund respect, președintele raionului Șoldănești,

Nicolae MÎNDRU