Mesaj de felicitare pentru lucrătorii din sistemul financiar cu ocazia Zilei lor profesionale

15 august 2022

Astăzi, 15 august, este marcată cea de-a 27-a aniversare a sărbătorii profesionale – „Ziua financiarului”. Cu prilejul frumosului eveniment, am  onoarea să adresez tuturor angajaților domeniului financiar cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Prin munca cu dăruire pe care o depuneți zilnic, sunteți cei care asigurați buna activitate a întreprinderilor, instituţiilor, extinderea capacităţilor de competitivitate în condiţiile economiei de piaţă. Apreciez înalt calităţile profesionale, perseverenţa, onestitatea şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zilnic  în abordarea sarcinilor care vă sunt încredinţate, ţin să Vă urez un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală. Să aveţi parte doar de cele ce vă doriţi, iar aprecierile să nu mai contenească în a vă fi călăuză pe tot parcursul activităţii Dvs profesionale.

Mulțumesc tuturor reprezentanților domeniului financiar, pentru contribuția pe care o aduceți în dezvoltarea societății și Vă urez sănătate, succese și optimism, iar liniştea sufletească şi succesul să Vă însoţească mereu. Să aveți parte de noi ascensiuni pe plan profesional și cât mai multe realizări personale.

Cu respect, președintele raionului, Nicolae Mîndru