Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru cu prilejul ”Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate”

1 octombrie 2020

Stimați bunei, străbunei și părinți!

În prima zi de octombrie, atunci cînd copacii revelează culori pe care le-au ascuns tot anul, peste dealuri și lunci se aștern covoare galbene și roșii,  se apropie de sfîrșit recoltarea bogățiilor pământului, Dumneavoastră vă bucurați de o sărbătoare a sufletului – ”Ziua internațională a oamenilor în etate”.

 Ați ajuns la vîrsta onorabilă, în care vă puteți mîndri și deopotrivă împărtăși cu realizările acumulate de-a lungul anilor, fiind adevărate izvoare de înțelepciune, bunătate, calm,liniște și cumsecădenie și exemple de urmat pentru cei mai tineri. Sunteți cei care dăruiți căldură și dragoste prin sfaturile și vorbele cu tâlc, atît de prețioase pentru generațiile ce se succed.

Cu acest prilej Vă doresc din suflet să aveţi parte de multă sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungaţi, respect şi dragoste din partea celor  apropiaţi, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea generaţiilor tinere, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul. 

 Cu aleasă considerație și respect, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU