Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești -Nicolae MÎNDRU, cu prilejul Zilei internaționale a copiilor

1 iunie 2021

Dragi și iubiți copii!

Tradițional în prima zi de vară  marcăm Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – Copilăria.

Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate, copiii sunt bogăția și viitorul nostru, de aceea cu cât mai multă grijă, atenţie şi afecţiune investim în ei, cu atât mai fericiți vor fi și un viitor mai prosper vor avea.

Copilăria este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă.  Copilăria e o lume aparte, o lume plină de lumină si armonie. Această perioadă trezește în noi sentimente de melancolie și ne duce cu gândul la momentele frumoase pe care le-am petrecut. E o lume, miraculoas,  aidoma unui foc uitat nestins, care se poate aprinde oricând în noi. Cu ocazia acestei minunate sărbători dragi și iubiți copii, vă aduc cele mai sincere și calde urări de bine. Vă doresc să aveți parte de cer senin, de pace, de sănătate, multe bucurii, realizări frumoase și o copilărie fericită alături de părinți și de cei care vă iubesc.

La mulți ani tuturor copiilor şi tuturor părinţilor! Să vă bucuraţi de copiii d-voastră, iar copiii, la rândul lor, de părinți și de toată lumea care-i înconjoară.

La mulți ani și copilărie fericită tuturor!

Cu respect, Nicolae MÎNDRU, președintele raionului Șoldănești