Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești cu prilejul ”Zilei lucrătorului medical și a farmacistului”

19 iunie 2021

Dragi lucrători medicali și farmaciști!

        A devenit deja o tradiție ca în a 3-a duminică a lunii iunie, într-o frumoasă atmosferă de sărbătoare să marcăm ”Ziua lucrătorului medical și a farmacistului”. Anume în această zi ne gândim cu drag  și prețuire la toți lucrătorii medicali din raion și din țară, ne amintim de vocația și rolul important pe care-l ocupă în societate și  le aducem cele mai sincere mulțumiri și omagii pentru devotamentul de care dau dovadă în munca de fiecare zi. Profesionalismul și verticalitatea, curajul, rezistența, dăruirea totală și exigența față de sine – sunt calități  ce vă definesc întru totul. În această perioadă complicată, în special pentru întregul sistem medical, dar și pentru societate în general, sperăm că s-a conștientizat  că sănătatea este primordială, iar rolul lucrătorilor medicali și a farmaciștilor este vital.  

         Cu prilejul sărbătorii D-voastre profesionale, din numele Consiliului raional Șoldănești, Vă exprim sincere mulțumiri pentru modul dedicat în care Vă implicați în tratarea maladiilor, alinarea suferinței pacienților și contribuția persistentă în dezvoltarea sistemului sănătății al raionului și al țării. Fie ca abnegația și  angajamentul profesional , valori pe care le întruchipați, dedicându-vă exercitării acestei nobile profesii să fie recunoscute și apreciate. Vă doresc să aveţi parte  de respect din partea colegilor, de înţelegere şi recunoştinţă din partea pacienţilor, de linişte şi armonie în familiile Dumneavoastră!

          Cu deosebit respect, președintele raionului Șoldănești,  Nicolae MÎNDRU