Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești cu prilejul Zilei economistului

25 septembrie 2020

Stimaţi economişti!

         Având în consideraţie importanţa şi rolul profesiei de economist în toate domeniile ştiinţei economice şi ale activităţii practice, dar şi pentru dezvoltarea şi prosperarea ţării,  Guvernul Republicii Moldova a decis prin Hotărârea Nr. 1281 din 30.09.2002 ca anual, în ultima duminică a lunii septembrie să consemnăm Ziua profesională a economistului.

         Această sărbătoare este un bun prilej de apreciere a muncii pline de dăruire, depuse de toţi economiștii din ţara, dar şi de reflecţie asupra provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri. Dumneavoastră sunteţi cei care promovaţi aspiraţiile economice  ale ţarii noastre, evidenţiind rolul semnificativ al economiştilor la asigurarea creşterii economice şi bunăstării oamenilor. Astfel, prin activitatea Dumneavoastră contribuiți în mod semnificativ la impulsionarea progresului, la asigurarea bunăstării fiecărui cetățean, precum și la construirea unui viitor mai bun pentru întreaga societate.  

         Exprim întreaga recunoștință pentru efortul depus și apreciez devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă în activitatea de zi cu zi.De aceea, vă doresc mulți ani de stabilitate și realizări remarcabile în activitatea ce o desfășurați! Vă urez succes şi împliniri în activitatea profesională, multă sănătate, bunăstare, fericire și bucurii în casele şi familiile Dumneavoastră.

Cu deosebită consideraţie,

Preşedintele raionului Şoldăneşti,

 Nicolae MÎNDRU