Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești cu prilejul venirii luminoaselor sărbători de iarnă și cu anul nou 2022

31 decembrie 2021

Stimați cetățeni!

Ultimele  clipe ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape sa-și deschidă primele file albe, încă necunoscute. Sântem în perioada Sărbătorilor de iarnă – timp de bunătate, speranță, bucurie și pace! Timpul miracolelor, al împlinirilor și al viselor frumoase! Este momentul când trebuie să fim mai buni, mai toleranți și să ne punem în balanță atât realizările, cât și planurile de viitor. Anul 2021, (care peste câteva clipe se va scurge în istorie), a fost un an în care ne-am confruntat cu diverse probleme generate de virusul Covid- 19 și nu numai, dar, în acelaşi timp am realizat lucruri frumoase şi necesare locuitorilor din raion, am obținut rezultate îmbucurătoare în agricultură, industrie, sănătate, învățământ, sfera socială și alte domenii, iar pentru aceasta ţin să vă mulţumesc pentru răbdarea şi conlucrarea de care a-ţi dat dovadă, sperând ca acestea să fie calităţile de care să ne ghidăm şi în anul ce vine  care cu siguranță va fi mult mai bun, iar eu voi face tot ceea ce îmi stă în putere să duc această, în serviciul vostru, al locuitorilor acestui raion binecuvântat de Dumnezeu. Anul 2022 va fi un an în care vom consolida ceea ce am început. În egală măsură va fi și un an plin de începuturi trainice pentru viitor, un viitor pe care să îl clădim împreună și tot împreună să ne bucurăm de el.

  Stimaţi cetăţeni, suntem în pragul Sărbătorilor creștine, când colindul își pornește drumul de belșug și veselie, când lumina divină ne pătrunde în casă şi în suflet pentru clipa cea de taină. Cu acest prilej Vă adresez sincere felicitări, urări de bine fericire şi sănătate.

  Fie ca farmecul acestor sărbători să Vă însoțească pe parcursul întregului an, iar Anul 2022 să vă aducă armonie și înțelegere, realizarea năzuințelor și împlinirea celor mai nobile gânduri, succese și prosperitate în activitatea zilnică iar în casa fiecăruia să ningă cu belșug și noroc, bunăstare și cuget pentru înmulțirea faptelor bune.

La Mulţi Ani şi Crăciun Fericit!