Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești cu ocazia „Zilei internaționale a tineretului” – 12 august

12 august 2022

Dragi tineri ai raionului Șoldănești !
Felicitări cu ocazia Zilei Interaționale a Tineretului! În mod tradițional, oamenii din generații diferite marcheză această sărbătoare cu o dispoziție specială, căci tinerețea nu e doar o perioadă a vieții, ci o stare a sufletului. În această zi, fiecare dintre noi, uitând de propria vârstă, ne simțim tineri, aparținând timpului viselor și al speranțelor, aflându-ne în căutarea drumului vieții, cu dorința arzândă de a acționa și de a surprinde lumea cu cele mai îndrăznețe idei și realizări.
Ziua Internațională a Tineretului este o sărbătoare a elanului, a curajului a căutării și descoperirilor, a realizării celor mai îndrăznețe idei.
Cu acest prilej am deosebita onoare de a Vă transmite cele mai sincere felicitări şi urări de bine ! Să aveţi parte de multe realizări, fericire, şanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi! Bucuraţi-vă din plin de această perioadă, implicaţi-vă în activităţi interesante şi savuraţi viaţa din plin! Voi sunteți prezentul și viitorul nostru, voi sunteți speranța, veriga puternică a acestei societăți care cred cu desăvârșire că puteți schimba lucrurile prin efortul, viziunea voastră inovativă și creativă.
Apreciez rolul deosebit pe care îl au toate structurile de tineret din raion, specialiștii din domeniul tineret care contribuie la implicarea activă a tinerilor în diverse domenii și activități, precum și la dezvoltarea personală a celor implicați.
Tinereţea este o forţă a dorinţelor, a setei de cunoaştere, a speranţelor şi noilor începuturi. Nu încetaţi să acumulaţi din toate. De voi depinde cum va fi ziua de mâine!

La mulți ani de Ziua Internațională a Tineretului! La mai mult și la mai mare!

Cu respect, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU