Mesaj de felicitare din partea președintelui raionului Șoldănești, Nicolae Mîndru, cu prilejul sărbătorii profesionale”Ziua salvatorului”

5 aprilie 2021

Stimați salvatori și pompieri!

         Tradiţional la data de 5 aprilie marcăm sărbătoarea d-voastră profesională ”Ziua Salvatorului”. Profesia pe care ați îmbrățișat-o este nobilă, care se bucură de respectul cetățenilor, dar în acelaşi timp una extrem de pericuolasă. Cu riscul propriei vieți,  Dumneavoastră ați salvat zeci de vieți omenești și nu ați stat nici o clipă pe gânduri atunci când a fost nevoie să intervenți pentru a-i ajuta pe cei ajunși la nevoie. 

         Zi de zi  demonstraţi o pregătire fără cusur şi cred că meritaţi din plin aprecieri din cele mai onorante. Pentru efortul continuu şi implicarea deosebită de zi cu zi, disciplina, pasiunea şi devotamentul  d-voastră  – meritaţi  deplinul nostru respect, preţuirea şi stima concetăţenilor. Am convingerea că misiunile care vă sunt încredințate zilnic vor fi în continuare îndeplinite cu mult curaj şi profesionalism.

          Acestă  zi aniversară  îmi oferă ocazia de a Vă adresa cele mai calde felicitări, urări de sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea misiunilor în condiţii extreme. Vă mulțumesc pentru devotamentul și sacrificiul de care dați dovadă în munca de zi cu zi. Vă doresc sănătate, răbdare și putere, ca după orice intervenție să reveniți cu bine acasă!

Cu aleasă consideraţiune,

preşedintele raionului Şoldăneşti

Nicolae MÎNDRU