Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din domeniul culturii din partea președintelui raionului Șoldănești -Nicolae Mîndru

15 mai 2022

Stimați lucrători din domeniul culturii !

A devenit deja o frumoasă tradiție ca în a 3-a duminică a lunii mai să marcăm sărbătoarea D-voastră profesională ” Ziua lucrătorului din domeniul culturii ”.

Acest prilej deosebit ne oferă posibilitatea să Vă exprimăm stima şi aprecierea pe care o meritaţi, din partea societăţii, recunoştinţa şi convingerea că sînteţi un factor constitutiv şi decisiv al culturii raionului nostru dar și al țării.

  Sunteți demni de tot respectul pentru munca D-voastră voluntară îndreptată spre păstrarea și promovarea valorilor culturale autentice .

Grație abnegației, perseverenței și devotamentului ce-l manifestați, contribuiți la formarea unei ambianțe sociale sănătoase, fără de care nu poate domina bunăstarea, prosperitatea, înțelegerea și armonia.

Vă doresc sănătate, bunăstare, inspirație, creativitate inepuizabilă, succes în plan profesional și personal, pace și lumină în familiile Dumneavoastră!

Cu alese considerațiuni, președintele raionului Șoldănești, Nicolae MÎNDRU