Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

19 iunie 2020

Stimaţi lucrători medicali și
farmaciști din raionul Șoldănești!

În numele Consiliului raional Șoldănești şi al meu personal, adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor medicilor, asistenților medicali, lucrătorilor farmaceutici din raionul nostru cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului.
Sănătatea este cea mai de preţ comoară a unui om. Numai omul sănătos poate produce bunuri, genera bogăţii materiale şi spirituale, poate participa activ la dezvoltarea societăţii, iar medicul este cel ce-i vine în ajutor pentru a soluţiona problemele de sănătate. Merită admirație devotamentul și angajamentul profesional al Dumneavoastră, modul în care Vă implicaţi în tratarea bolilor şi sacrificiul de care daţi dovadă zi de zi.
Vă exprim sincere mulţumiri pentru profesionalismul și abnegația Dumneavoastră, pentru dedicaţia cu care Vă îngrijiţi de sănătatea pacienţilor noştri, salvând adesea vieți omenești. În asemenea mod contribuiți la dezvoltarea sistemului sănătăţii raionului nostru, mai ales în această perioadă dificilă pentru întreaga țară.
Vă urez multă sănătate, bucurii şi realizări în plan profesional în această muncă dificilă şi responsabilă, care, în fiece zi, Vă oferă provocări şi, totodată, motivaţii pentru performanţă şi perfecţionare. Dea Domnul ca acest devotament să Vă fie încununat de satisfacţia şi recunoştinţa pacienţilor. Să Vă bucurați de florile recunoștinței, de apreciere pentru munca nobilă pe care o prestați cu mult profesionalism și spirit de sacrificiu. Să ne trăiți mulți ani fericiți!

Cu mult respect, președintele raionului Șoldănești,

Nicolae MÎNDRU