Mesaj de felicitare cu prilejul ”Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”

19 septembrie 2021

Stimaţi lucrători din sfera proteției sociale a populaţiei!

A devenit deja o frumoasă tradiţie de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea  profesională a lucrătorilor din sfera asistenței sociale a populaţiei. Asistența socială este una dintre cele mai nobile meserii. Prin munca depusă zilnic, aceşti angajaţi văd cele mai multe lacrimi şi zâmbete de copil, ei sunt martori la dobândirea fericirii în sufletele adulţilor şi un motiv de împlinire şi rezolvare a problemelor pentru persoanele în etate. Dumneavoastră sunteți un exemplu de forță morală, de răbdare și optimism!

Exprim sincere mulțumiri tuturor angajaților din domeniul asistență socială pentru profesionalismul, compasiunea şi bunătatea de care dați dovadă zi de zi, pentru dăruirea şi efortul deosebit depus în activitatea Dumneavoastră, pentru competenţă profesională şi operativitate în ajutorarea persoanelor vulnerabile, pentru dragostea şi omenia prin care contribuiţi la soluţionarea problemelor stringente ale celor defavorizaţi.

Vă doresc să Vă înconjoare mereu dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor, pentru binele cărora depuneţi atît de multe forţe sufleteşti. Să aveți mereu parte de sănătate, pace, prosperitate și realizări frumoase, soare în suflet și în casă, iar indicile recunoștinței pentru munca Dvs. să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.

Cu alese considerațiuni, Vasile MACOVEI,

vice-președintele raionului Șoldănești