Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate

30 septembrie 2022

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR ÎN ETATE, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet putere și credință.

Cu acest prilej, vin să – mi exprim profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră, ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinile continuității.

Vă exprim întreaga stimă și admiraţie faţă de succesele și performanţele înregistrate pe parcursul anilor, Vă mulțumim pentru munca depusă și nopțile nedormite, pentru dragostea nemărginită cu care ați crescut și educat tânăra generație, și, astăzi, încărunțiți de vreme, dar senini la chip, aveți destulă răbdare să ne ascultați și să ne învățați să privim cu mai multă înțelepciune la realitățile pământești.

În numele Consiliului raional, dar și al meu personal, Vă doresc sănătate, bătrânețe fără tristețe, liniște sufletească și o viață lungă alături de cei dragi.

Cu alese considerațiuni, Nicolae MÎNDRU, președintele raionului