Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistentului Medical din partea preşedintelui raionului

12 mai 2023

Mult stimați asistenți medicali din raionul Șoldănești!

Cu prilejul sărbătorii profesionale – „Ziua Internațională a Asistentului Medical” adresez cele mai sincere felicitări și frumoase urări de bine tuturor asistenților medicali din raionul Șoldănești!

Cu o deosebită recunoștință vin să-mi exprim admirația pentru tot ceea ce faceți. Dumneavoastră sunteți cei care, în pofida tuturor dificultăților de azi, rămâneți să prestați servicii medicale de calitate. Este îmbucurător faptul că datorită eforturilor depuse de managerii instituțiilor medicale și ai fondatorului s-a reușit considerabil, în ultimii ani, îmbunătățirea condițiilor de muncă în majoritatea edificiilor de sănătate din raion.

         Vă doresc ca această perseverență să încolțească în inimile Domniilor Voastre iar politicile de dezvoltare strategice să vă asigure obținerea unor rezultate performante, cu plasarea pacientului în centrul tuturor activităților. Admir abnegația și angajamentul Dumneavoastră profesional și apreciez înalt contribuția tuturor asistenților medicali, și tuturor celor devotați cauzei ce au venit și au rămas să activeze în domeniul sănătății din raion.

Vă urez multă sănătate Dumneavoastră și celor apropiați, să aveți parte de căldura recunoștinței umane și a satisfacției morale, la care are dreptul fiecare profesionist, astfel, încât anii ce vin, să nu uite numele Dumneavoastră, al celor, ce vă dăruiți omenirii cu atâta desăvârșire. Vă felicit și vă doresc mulți ani fericiți!

Cu respect, Nicolae MÎNDRU, președintele raionului Șoldănești